Welkom
Recensies
Visie
Muziek
Contact
Live muziek op aangenaam volume
duolatmosphere@gmail.com | KvK geregistreerd
Welkom
Sjoerd Ermers: toetsenist/zang
Raymond Kuiper: zanger/gitarist
Welkom!
duolatmosphere@gmail.com | KvK geregistreerd
Duo L'atmosphère verzorgt live sfeer en dansmuziek op een aangenaam volume, Welkom!

Als twee gediplomeerde beroepsmuzikanten hebben wij ons gespecialiseerd in het vezorgen van live muziek tijdens Huwelijksfeesten, Jubilea, Diner-Dansant, Recepties, Bedrijfsfeesten, Verjaardagen en feestjes bij u thuis.

Persoonlijk contact, professionele werkwijze en vooral een aangenaam geluidsvolume zijn ons kenmerk!

DuoLM :
DuoLM is de afkorting van Duo L'atmosphère. DuoLM.nl staat bekend om het vermogen zich op breed vlak voor de klant in te zetten. Dit muzikaal duo zorgt naast een breed muzikaal repertoire ook voor een goed voorkomen. (Nette kleding, verzorgt podium etc.)
Het credo is live feest en dansmuziek op een aangenaam volume. Daarvoor hebben zij speciale apparatuur die geschikt is voor feesten waarbij de muziek op de achtergrond en de voorgrond aanwezig kan zijn.

DuoLM houd bijvoorbeeld goed contact met de ceremoniemeester en zaal eigenaar zodat op bijvoorbeeld huwelijksfeesten en bruiloften er geen zorgen zijn voor de klant dat het te hard gaat of dat het muziek genre niet naar wens is.


Verder is goede licht show bij de muziek van belang. Rustige lichten horen nu eenmaal bij rustige live muziek.
Een muzikaal duo weet wanner het feest geprikkeld mag worden en de sfeer naar een hoogtepunt gebracht kan worden. DuoLM heeft inmiddels een ruime ervaring hierin.
Niet bij elkaar feest hoeft er gedanst en gefeest te worden. Soms is er gewoon veel gezelligheid en is de muziek ondersteunend hierin.

Wilt u meer weten van DuoLM dan kunt u ook naar www.duolm.nl.