Duo Joyful!
Sfeer en dansmuziek op aangenaam volume
Veel gestelde vragen
Home
Gelegenheden
Contact
Gallery
Visie
Vragen
Natuurlijk heeft u nog tal van vragen. Neemt u gerust contact met ons op.
Hier alvast de meest gestelde vragen:- Is het mogelijk jullie microfoon te gebruiken voor bv. een speech?

* Duo Joyful heeft altijd beschikking over een microfoon waar u gratis gebruik van kunt maken.- Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

* De ruimte die we nodig hebben met ons duo is 4 tot 5 vierkante meter- Wat is jullie volume tijdens het optreden?

* We spelen altijd op met een beheerst volume zodat mensen zowel lekker kunnen dansen als ook fijn met elkaar kunnen praten. Naar believen kan het altijd harder of zachter.- Wat zijn de kosten als we jullie voor minder dan 4 uur inhuren?

* Aangezien we voor een optreden altijd een dagdeel kwijt zijn, ongeacht of we nu 2 of 4 uur spelen, is de prijs voor 2 of 4 uur hetzelfde.- Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen en de soundcheck?

* Wij hebben altijd anderhalf uur de tijd nodig voor de opbouw.-Wat is jullie repertoire?

* Ons repertoire is erg breed wat ons de mogelijkheid geeft om op elk feest onze muziek af te stemmen op wat de gelegenheid van ons vraagt. In ieder geval kunt u van ons verwachten dat we zowel hedendaagse als ook de beste krakers van vroeger ten gehore kunnen brengen!- Wij willen een speciaal thema, kan dat?

* Op speciaal verzoek kunnen wij een thema belichten. De boeking en het verzoek moet dan ruim van te voren bekend zijn.- Wij hebben een verzoeknummer. Is dit mogelijk?

* Een verzoeknummer is altijd mogelijk!- Moet een geluidsinstallatie worden gehuurd?

* Duo Joyful zorgt zelf volledig voor geluid en licht.- Kunnen jullie een combinatie maken van rustige achtergrondmuziek en feest of dansmuziek?

* Absoluut! Het komt regelmatig voor dat we in het begin aangename achtergrondmuziek ten gehore brengen en later de boel goed op gang brengen met heerlijke dans muziek!