- Wie zijn jullie?

* U heeft nu waarschijnlijk al het een en het ander op deze site gezien. Maar wie zijn wij nou?
Wij zijn beroepsmuzikanten die van hun passie hun beroep hebben gemaakt.
De kwaliteiten van muzikale ambacht en het aanvoelen van de juiste sfeer maakt dat ons duo uitermate geschikt is voor de muzikale omlijsting van diverse gelegenheden.
Uw contactpersoon ben ik, Sjoerd Ermers. Ik ben de pianist/toetsenist/zanger en heb een opleiding aan het conservatorium te Tilburg genoten.


- In welke omgeving bevinden jullie optreden?

* We spelen in een ontzettend groot gebied omdat ik (Sjoerd) meer in het midden van het land woon. Speel ik ten zuiden van de rivieren dan treed ik met Patrick op die in Maastricht woont. Speel ik ten noorden hiervan op dan treed ik op met Raymond die in Apeldoorn woont. Ons bereik is dus van Brussel tot Zuid-Friesland.


- Is het mogelijk jullie microfoon te gebruiken voor bv. een speech?

* Duo L'atmosphère heeft altijd beschikking over een microfoon waar u gratis gebruik van kunt maken.- Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

* De ruimte die we nodig hebben met ons duo is 4 tot 5 vierkante meter- Wat is jullie volume tijdens het optreden?

* We spelen altijd op met een beheerst volume zodat mensen fijn met elkaar kunnen praten. Naar believen kan het altijd harder of zachter.- Wat zijn de kosten als we jullie voor minder dan 4 uur inhuren?

* Aangezien we voor een optreden altijd een dagdeel kwijt zijn, ongeacht of we nu 2 of 4 uur spelen, is de prijs voor 2 of 4 uur hetzelfde.- Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen en de soundcheck?

* Wij hebben altijd anderhalf uur de tijd nodig voor de opbouw.Algemene vragen
Veel gestelde vragen
Muzikale vragen
-Wat is jullie repertoire?

* Ons repertoire bestaat uit een breed scala van nummers. Van hedendaagse pop tot classic evergreens en van een licht jazzy/easy listening repertoire tot disco hits en muziek met een vrolijke noot. U geeft aan waar uw voorkeur ligt en wij passen ons daar graag op aan.- Wij willen een speciaal thema, kan dat?

* Op speciaal verzoek kunnen wij een thema belichten. De boeking en het verzoek moet dan ruim van te voren bekend zijn.- Wij hebben een verzoeknummer. Is dit mogelijk?

* Een verzoeknummer is altijd mogelijk!- Moet een geluidsinstallatie worden gehuurd?

* Duo L'atmosphère zorgt zelf volledig voor geluid en licht.- Kunnen jullie een combinatie maken van rustige achtergrondmuziek en feest of dansmuziek?

* Jazeker! We kunnen bv. een diner op aangename wijze muzikaal omlijsten en later de benen los van de vloer laten komen (ook diner-dansant behoort tot de mogelijkheden).
Live foto's
Recensies
Veel gestelde vragen
Onze Visie
Contact
Welkom
Mp3's
Klik hier voor een plaatje van onze grote set (voor meer dan 150 personen)